Görögország Tűz : G8voi8alj Mtrm - Több mint egy hete pusztítanak a lángok.

Görögország Tűz : G8voi8alj Mtrm - Több mint egy hete pusztítanak a lángok.. Tűz után újabb veszély fenyeget görögországban. A rendkívüli hőmérséklet és a forró szelek kedveznek a tüzek terjedésének. A kikötőt ekkora már hamu borította. Görögország időjárása görögországi szállások, apartmanok apollon travel utazási iroda ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. A tűzoltók egész éjjel küzdöttek, hogy megállítsák a mindent felperzselő tűzfalat.

Bár durva kánikula hullámzik át az országon, végül mégsem történt meg, amitől a szakemberek féltek: Nem kedvez a széljárás és a hőség a görögországban tomboló tűz elől menekülőknek. Szombat reggelre sikerült sokat javult a helyzet. Tűz ütött ki egy komphajón, több mint hatszáz személyt kellett evakuálni. A hőség és az erős szél igencsak megnehezíti a lángok megfékezését.

S1gmpidafikylm
S1gmpidafikylm from static.euronews.com
A tűz vasárnap este ideiglenes áramkimaradást okozott a sziget jelentős részén. Törökország üdülőrészeit is elemészti a tűz. Brutális tűz pusztít görögországban, tragikus a helyzet. Görögországban van, ahol már nincs mit elemésszen a tűz, máshol most jön a neheze. Felszólították az athéniakat arra, hogy maradjanak otthon a mérgező füstök miatt. A rendkívüli hőmérséklet és a forró szelek kedveznek a tüzek terjedésének. Fenyőerdők, házak, autók égnek a tűzben, a lángokat a tűzoltóknak mindeddig nem sikerült megfékezni. Egész görögország leégett. az athéntól északra fekvő parnitha hegy lábánál keletkezett tűz miatt csütörtök késő este óta több ezer embert kellett evakuálni.

Ezrek rekedtek az autópályán a tűz közelében /fotó:

Tűz után újabb veszély fenyeget görögországban. A nicosai kormány nemzetközi segítséget kért tűz megfékezéséhez, és aktiválta az európai unió polgári védelmi mechanizmusát is. A „bizánci tűz számos győzelemhez segítette a bizánciakat, ezzel jelentősen hozzájárult a birodalom hosszú fennmaradásához. A kikötőt ekkora már hamu borította. Fenyőerdők, házak, autók égnek a tűzben, a lángokat a tűzoltóknak mindeddig nem sikerült megfékezni. Görögország időjárása görögországi szállások, apartmanok apollon travel utazási iroda ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. A legrettenetesebb pillanat azonban az, amikor a videó készítője körbepásztázza a kamerával a tájat, ami gyakorlatilag minden oldalról vörösen izzó lángokban áll. Turisták is veszélybe kerültek a görögországi tüzek miatt. A tűzoltók néhol az égő erdőben vezető utakon keresztül. Tovább tombol a tűz görögországban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyebbséget hozott volna a helyzet a tüzek tekintetében. Portugália, olaszország, franciaország és görögország szenved a legjobban a hőhullámoktól, a szárazságtól, és az ezek miatt. A tűz vasárnap este ideiglenes áramkimaradást okozott a sziget jelentős részén.

De a siker csak átmeneti, a forró szárazságban újabb és újabb pontokon kap. Megrövidítették kedden az akropolisz és több más ókori nevezetesség látogatási időtartamát a nagy hőség miatt a görög fővárosban, amelynek közelében ráadásul lángol a növényzet. Már van két igazolt haláleset, az egyik elhunyt egy. Felszólították az athéniakat arra, hogy maradjanak otthon a mérgező füstök miatt. Bár durva kánikula hullámzik át az országon, végül mégsem történt meg, amitől a szakemberek féltek:

Ezi5qcnmcaj4fm
Ezi5qcnmcaj4fm from www.napi.hu
A legrettenetesebb pillanat azonban az, amikor a videó készítője körbepásztázza a kamerával a tájat, ami gyakorlatilag minden oldalról vörösen izzó lángokban áll. Már van két igazolt haláleset, az egyik elhunyt egy. Erdőtüzek pusztítanak görögország déli részén 2020.07.23. Brutális tűz pusztít görögországban, tragikus a helyzet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyebbséget hozott volna a helyzet a tüzek tekintetében. Nem kedvez a széljárás és a hőség a görögországban tomboló tűz elől menekülőknek. Kezdőlap külföld energiarendszere összeomlásától tart görögország Több mint egy hete pusztítanak a lángok.

A tűzoltók egész éjjel küzdöttek, hogy megállítsák a mindent felperzselő tűzfalat.

De ez most nem film, hanem a valóság, ezt a horrort éltük át az elmúlt egy hétben. A „bizánci tűz számos győzelemhez segítette a bizánciakat, ezzel jelentősen hozzájárult a birodalom hosszú fennmaradásához. A rendkívüli hőmérséklet és a forró szelek kedveznek a tüzek terjedésének. A hőség és az erős szél igencsak megnehezíti a lángok megfékezését. Minden helyszínen a tűzoltóság nagy erőkkel dolgozik a tűz megfékezésén. Szombaton ütött ki a tűz patrasz város közelében, amely athéntól mintegy 210 kilométerre nyugatra található. Görögországban van, ahol már nincs mit elemésszen a tűz, máshol most jön a neheze. A nicosai kormány nemzetközi segítséget kért tűz megfékezéséhez, és aktiválta az európai unió polgári védelmi mechanizmusát is. Több mint egy hete pusztítanak a lángok. Felszólították az athéniakat arra, hogy maradjanak otthon a mérgező füstök miatt. Pénteken egyidejűleg 56 helyen tombol tűz görögországban, peloponnészosztól kezdve a fővároshoz közeli evia szigetéig. Tűz után újabb veszély fenyeget görögországban. Nem kedvez a széljárás és a hőség a görögországban tomboló tűz elől menekülőknek.

A rendkívüli hőmérséklet és a forró szelek kedveznek a tüzek terjedésének. A helyzet percről percre változik. A kikötőt ekkora már hamu borította. A legrettenetesebb pillanat azonban az, amikor a videó készítője körbepásztázza a kamerával a tájat, ami gyakorlatilag minden oldalról vörösen izzó lángokban áll. Niki evelpidu, az athéni egyetem egyik geológia professzora kedden a kathimeriní című görög napilapnak nyilatkozva elmondta, hogy az adatok folyton változnak, tekintettel arra, hogy az erdőtüzek több helyen továbbra is pusztítanak.

70 Negyzetkilometer Erdo Egett Le Gorogorszagban
70 Negyzetkilometer Erdo Egett Le Gorogorszagban from www.idokep.hu
Ezrek rekedtek az autópályán a tűz közelében /fotó: Niki evelpidu, az athéni egyetem egyik geológia professzora kedden a kathimeriní című görög napilapnak nyilatkozva elmondta, hogy az adatok folyton változnak, tekintettel arra, hogy az erdőtüzek több helyen továbbra is pusztítanak. A tűzoltók néhol az égő erdőben vezető utakon keresztül. Felszólították az athéniakat arra, hogy maradjanak otthon a mérgező füstök miatt. Bár durva kánikula hullámzik át az országon, végül mégsem történt meg, amitől a szakemberek féltek: A nicosai kormány nemzetközi segítséget kért tűz megfékezéséhez, és aktiválta az európai unió polgári védelmi mechanizmusát is. Portugália, olaszország, franciaország és görögország szenved a legjobban a hőhullámoktól, a szárazságtól, és az ezek miatt. A helyzet percről percre változik.

A kikötőt ekkora már hamu borította.

Görögországban sem csillapodnak a lángok. Felkerült a világörökségek közé a limes dunai szakasza, kivéve a magyar részt. Olaszország második legnagyobb szigetének polgári védelmi hatósága közölte, hogy az előzetes becslések szerint mintegy ötezer hektárt pusztítottak el a lángok a sziget központja, montiferru. A „bizánci tűz számos győzelemhez segítette a bizánciakat, ezzel jelentősen hozzájárult a birodalom hosszú fennmaradásához. Felszólították az athéniakat arra, hogy maradjanak otthon a mérgező füstök miatt. Tűz után újabb veszély fenyeget görögországban. Görögország időjárása görögországi szállások, apartmanok apollon travel utazási iroda ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Már van két igazolt haláleset, az egyik elhunyt egy. De ez most nem film, hanem a valóság, ezt a horrort éltük át az elmúlt egy hétben. Amelynek nyugati térségében tűz pusztít. Több mint egy hete pusztítanak a lángok. Attika régióban, a görög főváros közelében ötödik napja tombol a bozóttűz. Görögországban van, ahol már nincs mit elemésszen a tűz, máshol most jön a neheze.